Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: 2 kierroksen PDGA kilpailu Backby radalla

Pelattava layout kilpailussa.

04/12/23

Kts ratakartta.

Yleistä: mandot merkitty aceman taululla jossa sormi osoittaa sallittuun suuntaan. Kaikille mandoille on määritelty DZ paikka joka merkitty oransseilla lumenauraus kepeillä max 10m päähän mandon rajaavasta pystysuorasta puusta jossa kyltti on. Mandolinja merkitty maalilla jatkuen saman suuntaisesti. Mandot koskevat vain kyseistä pelattavaa väylää eivätkä linjat vaikuta muiden väylien pelaamiseen. OB/HZ linjat on merkitty vaaleilla matalilla aurauskepeillä. Normaali OB sääntö voimassa kaikkialla. Kaikki vesi on väliaikaista vettä,väylän yksi ns uima-allas myös mahdollinen jää tulkitaan tuolla väylällä väliaikaiseksi vedeksi. Missä maa on niin kosteaa että se upottaa selkeästi jalan alla, saa pelilinjalla ottaa vapautuksen taakse päin haluamaansa paikkaan ilman rangaistusta. 

Jokaisen väylän heittopaikka on varsinainen teealusta. 

Väyläkohtaiset huomiot:

Väylä2 mando kierto vasemman kautta, DZ merkattu mandosta vasemmalle. OB tikut rajaavat korin takana kävelytien ja sen taka alueen OB alueeksi.

Joki ja sen takana oleva pelto väylillä 6,7,8 on vapautus aluetta.2m rannasta saa ottaa korille päin 90 astetta rannasta pelualueelle.

Väylä 7 mando ylhäällä metsän reunassa, kierto vasemman kautta , DZ merkitty mandosta eteenpäin kohti koria.

Väylä10 OB tikut kävelytien reunassa. 

Väylä 11 OB tikut vain tien reunassa vasemmalla ja lammasaitauksen aita edessä ja oikealla.

Väylä12 mando pakollinen kierto vasemman kautta. DZ merkitty mandon viereen ja DZ paikka maalattu maahan ja se on IB aluetta. Korin ympärillä on vaaleat lumenaurauskepit jotka rajaavat IB alueen jonka ulkopuolella on HZ alue. HZ alue loppuu oikealla kepitettyyn OB rajaan ja vasemmalla lammasaitauksen aidan OB rajaan. 

Väylä13 mando ,pakollinen kierto vasemman kautta. DZ merkitty mandon vasemmalle puolelle.

Väylä14 mando pakollinen kierto vasemman kautta, DZ am heittopaikka mandon vieressä. Kori on vaaleiden lumenaurauskeppien rajaamana IB alueella muu alue OB. 

DZ paikka määritelty myös OB varten mikäli pelaaja ei pääse ollenkaan sisälle IB alueelle. Normaali OB sääntö voimassa ja saa jatkaa rajalta. 

Väylä15 OB raja merkitty vaaleilla kepeillä jonka jälkeen kori IB saaressa joka merkitty vaaleilla kepeillä. Normaali OB sääntö voimassa.

Tervetuloa pelaamaan.

Sponsors

Vantaan siemen ja kone

Share

What would you like to share?