Login

06/27/20 09:30|Piazza Open 2020 Skogby IK|FINLAND, Södra Finland, Uusimaa, Raasepori

  • PDGA: Ratings
  • Comment: Kilpailussa paikka jäljellä.kysy TD Piazza Open 2020, PDGA C-tier kilpailu Skogby radalla.

Piazza Open 2020 kilpailurata

02/09/20

Pelataan hieman muokattu Skogby frisbeegolf rata.

5 lisäväylää.. 

Aikaisemmilta vuosilta tutut X1-X3 pelataan myös tänä vuonna.

Normaali radan väylä1 jälkeen pelataan 1B uusi par4 lisäväylä joka lähtee ykkösen korilta oikealle kävelytielle josta heitetään suoraan tien kujaa pitkin urheilukentälle kaarteen vasemmalle jossa kori on moukariringin sisällä. Alue kentän nurmialuetta rajaavan puureunan ulkopuolella on HZ aluetta. Eli juoksuringin sisäosa kenttä on IB aluetta. Rajattu puisella reunalla. Juoksurinki on jo HZ aluetta.

Moukari ringi korin jälkeen kävellään noin 100m radan suuntaisesti Skogby asemaa kohti ja käännös vasemmalle ja noin 50m eteenpäin.  lisäväylä1C par4 metsätie jota heitetään suoraan pienelle aukealle josta avautuu kaksi reittiä oikealle, oikea ja vasen puiden takana olevalle korille. 

Kori on sijoitettu niin että sieltä siirrytään eteenpäin polkua pitkin kohti X1väylää joka heitetään aukealla OB tien yli metsän reunassa olevaan koriin. Väylällä X1 on lippumies autoliikenteen varomista varten. Hän ei siis näytä OB asioita vaan heittää ei saa mikäli lippumies pitää lippua ylhäällä ohi ajavien autojen takia. Ei ole toimitsija.

Siitä jatketaan normaali radan väylälle 2.  OB alue rajattu kepein ja korostettu punaisella huomio maalilla tien molemmin puolin.

Väylien 4-6 alueella oleva merivesi on re-lief aluetta. kiekon jostain syystä sinne päätyessä vapautus ilman rangaistusta veden reunasta. Väylällä5 normaali mando,jolla pakollinen kierto oikealta puolelta. DZ mandon vieressä.

Väylällä 10 mando iso puu vasemmalla noin 85m päässä jolla  pakollinen kierto oikealta puolelta v. Mandolinja merkitty valkoisin kepein. DZ mandon vieressä.

Väylä14 mando ,pakollinen kierto vasemman kautta,DZ Mandon vieressä.

Normaali radan väylän 16 jälkeen siirrytään korilta kävelytien yli väylälle X2

X2 on mando ,pakollinen kierto vasemman kautta ja DZ mandon vasemmalla puolella ja kori etuviistoon vasemmalla noin 105m päässä. 

Siirtymä montun oikealta puolelta kiertäen vasemmalle  X3 väylän avaus paikalle.

Väylä X3 par4  jossa tie ja alue sen toisella puolella   on OB aluetta, valkoiset kepit.

X3 väylältä jatketaan normaali radan väylälle 17.

Tervetuloa pelaamaan.


Share

What would you like to share?